Thuis

Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de de DELENtechnologie van GUANGZHOU JOVOLL werd AUTO, Ltd opgericht in 2010, Gelegen in het District van Guangzhou Baiyun van China。

 

Wij zijn een professionele fabrikantenconcentraten op autodelenonderzoek op hoog niveau, ontwikkeling, productie en verkoop. Het bedrijf heeft R&D-team, sterke productiecapaciteit, en het prima team van de de dienstverkoop ervaren om de betrouwbare naverkoopdienst te verlenen.
Onze schok van de de luchtopschorting van de productendekking, luchtlente, de compressor van de luchtopschorting, de Compressorklep van de Luchtopschorting, de Reparatieuitrusting van de Luchtopschorting, toepassing voor BMW, Mercedes-Benz, Land Rover, Porsche, Audi, Volvo, Jaguar, Lincoln, Volkswagen en andere merken van auto's.

De Producten verkopen goed in Europa, Midden-Oosten, Noord-Amerika, Afrika, Zuidoost-Azië, aan meer dan 60 landen en gebieden.

 

JOVOLL heeft een gebied van meer dan 10.000 vierkante meters fabrieks ruimte, diverse types van installatiemateriaal en vaste activa's bijna 10 miljoen RMB. Meer dan 100 werknemers. Aan het begin van 2013, introduceerde het bedrijf NBMOTOR-QC TESTENDE SYSTEMEN, de belangrijke autodelen die van de wereld en na-laadt het systeem van de Autoinspectie testen. Het gehele proces om te testen is volledig computergestuurd, waarborgde de kwaliteit van de producten en zeer de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van ladingsverrichting.

Wij beschouwen Productkwaliteit uiterst belangrijk voor de overleving en de ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van klanten van verzekerde producten, de oprechte en efficiënte dienst.

Wij verheugen ons op uw samenwerking!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Jovoll Auto Parts Company heeft meer dan 10 van de productiejaar ervaring voor de delen van de luchtopschorting.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Aantal werknemers : 30-~100

Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Certificaten