Guangzhou Jovoll Auto-onderdelen Technology Co., Ltd.

Professionele fabrikant van luchtveringsdelen.

Wat is App / Skype: +8618578662715

Thuis

Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd.

Certificaat
China Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. certificaten
De gekochte schokbrekers van 100pcs en de luchtlentes, zeer goede kwaliteit, zeer goede leverancier, danken u))

—— M. Alial-hafa van Midden-Oosten.

Jackie is een goede mens, helpt me een, heb ik met zijn fabriek vele jaren samengewerkt.

—— Alexandr Menycon van Rusland.

Dank u voor uw snelle aandacht aan mijn behoeften.

—— Huw Crisen van Europa

De verantwoordelijke Leverancier, hoopt om meer bedrijfstransacties opnieuw te hebben.

—— Lee Jun Hyuk van Korea.

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd. Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd.
Onze Teams Ons kantoor Onze werkplaats onze partners

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 30-~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Co. van de de DELENtechnologie van GUANGZHOU JOVOLL is AUTO, Ltd een professionele fabrikantenconcentraten op high-end autodelenonderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop. Het bedrijf heeft R&D-team, sterke productiecapaciteit, en het prima team van de de dienstverkoop ervaren om de betrouwbare naverkoopdienst te verlenen. De producten verkopen goed in Europa, Midden-Oosten, Noord-Amerika, Afrika, Zuidoost-Azië, meer dan 60 landen en regio's. Ons doel is het worden te ontwikkelen de grootste autodelenfabrikant van China.
Onze producten hebben behandeld de schok van de luchtopschorting, de luchtlente, de compressor van de luchtopschorting, de compressorklep van de luchtopschorting, filter, rubberblaas, ring voor rubberblaas, staalband voor stoflaken, aluminiumdekking, stoflaken, binnen rubber en een reeks volledige delen van de luchtopschorting, meer dan 1.000 verscheidenheden, toepassing voor BMW, Mercedes-Benz, Land Rover, Porsche, Audi, Volvo, Jaguar, Lincoln, Volkswagen en andere merken van auto's, om onze cliënten van volledige hoeveelheid, kwaliteit en goedkope autodelen te voorzien, die de verwervingskosten van klanten en verwervingstijd besparen.
JOVOLL heeft een gebied van meer dan 10.000 vierkante meters van fabriek, diverse types van installatiemateriaal en vaste activa's bijna 10 miljoen RMB. Meer dan 100 werknemers. Aan het begin van 2013, introduceerde het bedrijf NBMOTOR-QC TESTENDE SYSTEMEN, het belangrijke auto de delen van de wereld testen en na de inspectiesysteem van de autolading. Het gehele proces om te testen is volledig computergestuurd, waarborgde de kwaliteit van de producten en zeer de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van ladingsverrichting. De fabrieken hebben uitgevoerd en aan het totale de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 verbleven. De producten verstrekken één jaargarantie, heten in OEM en samenwerking met ons welkom.
JOVOLL wordt het teken van autoopschortingsdelen, die de autodelenopener en de navigator van China zelfs van de wereld in de nieuwe era, uitgezochte JOVOLL-gelijke uitgezocht van betrouwbare waarborg zullen worden.

Contactgegevens
Guangzhou Jovoll Auto Parts Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackie

Tel.: 0086-18578605802 same as whatsapp and wechat

Fax: 86-20-22097750

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)